РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТРАКТОРИ CASE И NEW HOLLAND

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТРАКТОРИ CASE И NEW HOLLAND

РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТРАКТОРИ CASE И NEW HOLLAND

464 / 17.04.2022

В света на селското стопанство, селскостопанските машини са един от най-важните елементи за обработка на земята и производство, както и за културите, които трябва да се прибират в много точно определено време.

Едно от най-честите неудобства за фермерите е, че след определено време машините, които отговарят за извършването на цялата тежка работа, могат да се износят и да получат повреди поради липса на поддръжка или износване на част.
Трябва да се има предвид, че в една селскостопанска машина, независимо от нейната марка, по-голямата част от частите са консумативи, тъй като имат срок на полезен живот и при превишаване на този период тази част трябва да се смени, за да може оборудването да продължи да работи при оптимални условия и не забавя производството.
В Maq Parts имаме дългогодишен опит в работата с производители на голямо разнообразие от култури и всякакви машини, от малки трактори за косене на трева до големи машини с голям капацитет за големи земеделски производители.

CASE & NEW HOLLAND

Марките Case и New Holland са едни от най-използваните трактори и комбайни в сектора на земеделието, за които машини разполагаме със всички най-разпространени резервни части, които обикновено са необходими за тези марки селскостопански машини.

МАК ПАРТС РАЗПОЛАГА С ПЪЛНАТА ГАМА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТРАКТОРИ CASE И NEW HOLLAND

В МАК ПАРТС можете да намерите всички видове резервни части и заместители за вашия двигател Case или New Holland, ние имаме богат асортимент и доставки до вашия двор, офис или директно на полето, просто поръчайте необходимите резервни части или се свържете с нашите консултанти по продажбите, които ще ви помогнат да намерите частта. трябва да продължите с производството на вашите култури.
Не забравяйте, че всяка машина има свой сериен номер, както всеки двигател има буквено-цифров код, който зависи от серията и модела, трябва да имате тази информация под ръка, когато заявите вашата резервна част, тъй като това ще гарантира, че ще получите само частта, от която се нуждаете, а не друга.
Трябва също да знаете, че частите, с които работим в МАК ПАРТС, че са произведени в същата фабрика, където са проектирани и сглобени оригиналните двигатели, използвани в машините на Case и New Holland.
Частите, които предлагаме, са изработени по поръчка и са абсолютно същите като първоначално използвани в двигателите, така че можете да бъдете сигурни, че, каквато и част да ви е необходима за да ремонтирате вашия трактор, тя ще се сработи без проблем във вашата машина и няма да имате проблем с работата.

Някои от най-често срещаните части за двигатели, търсени от земеделските производители, са резервни части за двигателите:

● ЦИЛИНДРОВ БЛОК
● КОЛЯНОВ ВАЛ
● ОСНОВНИ ЛАГЕРИ
● БИЕЛНИ ЛАГЕРИ
● БУТАЛА
● СЪЕДИНИТЕЛИ
● ВОДНА ПОМПА
● ГОРИВНА ПОМПА
● РАСПРЕДЕЛЕН ВАЛ
● БИЕЛИ
● ГАРНИТУРИ

За да закупите някоя от тези части, можете директно да посетите нашия официален уебсайт  https://maq-parts.com/page/agricultural  в секцията "резервни части за", просто изберете типа машина, независимо дали е селскостопанска или строителна, и след това изберете марката на твоята машина или просто се свържете с нас за да ви помогнем да откриете необходимата резервна част възможно най-бързо, за да да може вашия трактор или друга машина, да започне отново работа.
Тук можете да намерите марките Case IH и New Holland AG, и за двете марки ще имате секция, в която ще намерите всички модели селскостопански машини, просто изберете своя и потърсете частта, от която се нуждаете, ако не я намерите тогава свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти, те ще ви зададат няколко въпроса и ще ви помогнат да намерите частта, от която се нуждаете, без проблем.

НАЙ-ТЪРСЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТРАКТОРИ

Има някои резервни части, които се износват много по-бързо от други, това е така, защото някои части на машината са изложени на по-високи натоварвания или по-големи усилия, което намалява полезния живот на частите, които са по-изложени на тези усилия, някои от тях са следните .
Блок на двигателя: Тази част е метална конструкция, в която се съдържа цялата система за генериране на мощност на двигателя, може да се каже, че е една от най-важните части и при нас можете да я намерите на отлична цена, оригинален и готов за доставка веднага в цяла Европа.
Глава на двигателя: Известна още като цилиндрова глава, тя е горната част на двигателя, където се помещават клапани или цилиндрите, които произвеждат мощност. Тази част е изключително деликатна и причината за нейната повреда обикновено се дължи на лошо извършена превантивна поддръжка или насищане метал в маслото, използвано за двигателя.

Клапани:

Това е една от най-честите части, които страдат от износване, точно както филтрите или маслото са консумативи, клапаните също трябва да се разглеждат като консумативи, тъй като те претърпяват неизбежно износване, тъй като те са частта, отговорна за генерирането на горене вътре в двигателя, той винаги е добре да имате резервни клапани под ръка по всяко време, за да не забавяте производството.

Бутала:

Буталата са много издръжлива част, но са склонни да претърпят повреда или повреда поради лошо извършена поддръжка. Ако случаят е такъв с вашата машина, е вероятно те наскоро са имали поддръжка и не са поставили правилно глави на цилиндъра, това причинява проблем дисбаланс в движението на буталата, което ги кара да се трият в цилиндровата облицовка, което предизвиква износване, което няма решение, преди да закупите тази част проверете дали главите на цилиндрите са в добро състояние, в противен случай ще трябва да смените и двете части.

Цилиндрови втулки:

Подобно на буталата, цилиндровата втулка или така наречената "Риза" е много издръжлива част, която не трябва да се разпада през първите няколко години. Ако има повреда в ранна възраст на машината, това обикновено се дължи на лоша превантивна поддръжка. Тази част е икономичен, но много труден за инсталиране, потърсете помощта на професионалист за извършване на тази процедура.

Горивонагнетателна помпа:

Горивонагнетателната помпа или просто ГНП е много чувствителна част от всяка машина, основната причина за нейната повреда обикновено се дължи на факта, че машината е била снабдена с нискокачествено гориво или дизел с високо съдържание на сяра, които запушват дюзите. Дефектната помпа е загуба на гориво, така че е по-добре да я смените възможно най-скоро, когато се открие нейната повреда. ГНП-то може да доведе до сериозни повреди на вашия двигател, за това трябва да наблюдавате редовно, за течове или промяна на дима който излиза от ауспуха.
МАК ПАРТС предлага висококачествени Горивни Помпи на световни производители Delphi, Bosch, Stanadyne и други, които са подкрепени с пълна заводска гаранция от 12 месеца. Имайте предвид, че не официалната гаранция на тези марки горивни помпи е около 10000 мото часа.

Горивоподкачваща помпа:

Освен горивонагнетателна помпа (ГНП), всеки двигател е оборудван и с горивоподкачваща помпа, тази част обикновено дефектира поради наличието на твърди материали или прекалено дълго време, машината не е работила, за да се избегне разпадането му, трябва да се внимава при подаване на горивото в резервоара, тази част не е скъпа, както и може да бъде подменена от самите вас, защото не е необходим специалист за подмяната на горивоподкачващата помпа.

Горивни филтри:

Горивните филтри са първата линия на защита на инжекционната помпа и подкачващата помпа, това е отговорно за задържането на всички твърди частици, които могат да бъдат суспендирани в горивото и по този начин предотвратяват достигането им до двигателя или други части. по-деликатни .
Трябва да имате предвид, че всички филтри са консуматив за вашата машина, така че препоръчваме да имате поне един филтър от всеки в инвентара си през цялото време, за да направите подмяна, когато е необходимо. Това е един от най-бързите филтри, които се износват на машините на Case и New Holland, опитайте се да го сменяте на всеки 300 мото часа (защото в България, дизела е с доста високо създържание на сяра) и имайте поне 2 горивни филтри налични в инвентара си за всяка машина. Честота подмяна на горивните филтри на вашата машина, ще удължи живота на вашата горивна система (Горивонагнетателна помпа, Горивоподкачваща помпа, Дюзи) и като цяло, живота на вашия двигате.
Основните дефекти на почти всеки двигател в тракторите, се предизвиква именно от горивната система.
МАК ПАРТС ви препоръчва да подменяте горивните филтри на всеки 250-300 мото часа, не както всеки дилър на марката ви убеждава, че филтрите се сменят на 500 мото часа. 

Въздушни филтри:

Точно като клапаните, въздушните филтри на селскостопанска машина и на всяко превозно средство като цяло трябва да се считат за консумативи, идеалното е да сменяте въздушния филтър на всеки 500 часа, винаги се опитвайте да имате въздушни филтри в инвентара си в винаги. В случай, че вашата машина работи в по-запрашена среда, МАК ПАРТС ви препоръчва да подменята въздушните филтри на всеки 250 мото часа, за да запазите добрата работа на вашия двигате.

Маслени филтри:

Основна част за всеки земеделски производител, масленият филтър е отговорен за задържането на твърди частици, така че да не достигат буталата на двигателя, трябва да се сменя средно на всеки 500 мото часа , ако работи повече време от това вашата машина може да започне да има проблеми с части на двигателя, които ще бъдат по-скъпи. Поръчайте висококачествени маслени филтри от МАК ПАРТС с удължен живот "Long Life" за да си гарантирате добра работа на вашия двигател.

Трансмисионни филтри:

Трансмисията е отговорна за предаването на мощността към колелата на машината и като всяка движеща се механична част, тя също има филтър, който помага за почистване на системните течности, които движат цялата трансмисия, това е един от по-дълготрайните филтри и трябва да се сменя само след всеки 1200 часа употреба.

Хидравлични филтри:

Той отговаря за филтрирането на течностите, които преминават през хидравличната система на вашата машина, този филтър е от жизненоважно значение за работата на оборудването, ако забележите, че хидравличното рамо на вашата машина е загубило мощност, може be Тъй като е време за смяна на филтъра, той трябва да се сменя след всеки 2000 часа употреба.

ЗАБЕЛЕЖКА: Всички филтри на селскостопанските машини са лесно достъпни и можете да ги смените сами без проблеми, но ако нямате опит в това, напомняме ви, че винаги е добре да имате помощта на професионалист с опит в механиката на селскостопански машини.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С МАК ПАРТС ЗА СИ ОСИГУРИТЕ КАЧЕСТВЕНИ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ НА ОТЛИЧНИ ЦЕНИ

Накрая ви напомняме, че ако имате спешна нужда от част за вашата селскостопанска машина Case и New Holland, можете да се свържете с нас.
Разполагаме с над 100 000 различни артикула, така че бъдете сигурни, че ще можем да ви предоставим услуга, която ще ви помогне да стартирате производството си възможно най-бързо.
Compartir en las redes sociales

WhatsApp