Оригинални и Афтърмаркет Резервни Части за Багери JCB.

Оригинални и Афтърмаркет Резервни Части за Багери JCB.

Оригинални и Афтърмаркет Резервни Части за Багери JCB.

714 / 10.04.2022 МАК ПАРТС предлага оригинални и афтърмаркет резервни части за всички модели багери JCB. 
Резервните части, които предлагаме са с много високо качество, като много от тях са произведени в заводите производители на основни компоненти, които се монтират в производството на машината.

Хидравлични помпи и разпределители за JCB.
Комбинираните багер товарачи JCB 3CX и JCB 4CX основно са оборудвани с хидравлична помпа PARKER. Хидравличните помпи на американския производител PARKER са изключително здрави помпи, които JCB поставя в своите багери много дълги години.
Освен Хидравличните Помпи, Паркер произвежда и почти всички компоненти за хидравличната систама на комбинираните багери JCB. Произвежда хидравлични разпределители, хидравлични клапани, соленоиди за контрол на трансмисията и много други.
МАК ПАРТС предлага всички продукти на Паркер, които са с пълна гаранция от 12 месеца.
Хидравличните помпи във верижните багери JCB са аксиално бутални и проиводителя е Kayaba и Kawasaki.
Основните хидравлични разпределители, при почти всички верижни багери JCB са Kawasaki.
Общо взето, голяма част от вержините багери на JCB са Японски, не само защото ползват японски хидравлични системи,  а също така до скоро поставяха и японския двигател ISUZU.
През 1991 г. JCB влиза в съвместно в производствто на верижни багери със Sumitomo от Япония, което приключи през 1998 г. Две години по-късно фабрика на JCB е завършена в Пулър близо до Савана , Джорджия , в САЩ, а на следващата година фабриката е открита в Бразилия . 
МАК ПАРТС предлага хидравлични помпи, хидравлични разпределители на ТОП световни производители, включително Kayaba и Kawasaki.


Двигатели монтирани в багери JCB.
Комбинираните багери JCB 3СХ и JCB 4СХ са най-популярните машини в производстово на компанията.
В тези комбинирани багери, както е телескопични товарачи, мини багери, мини товарачи и други, производителя ползва двигателите Перкинс.
До 2005 година активно JCB поставяше Перкинс двигател, като през тази година произведе собствен двигател JCB DIESEL MAX, който започна да бъде поставян в голяма част от продуктовата гама на бранда.
В момента има още машини JCB на които им поставят 3 цилиндрови двигатели Перкинс, защото едвали JCB ще започне производството на различен двигател от 4-Цилиндров.
JCB използва само технологии в цилиндъра, за да получи сертификат от Tier 4-Interim за своите двигатели Ecomax. 

JCB използва собствен дизайн на процеса на горене (в очакване на патент), който обединява ултра-високи налягания на впръскване от 29 000 psi в системата Common Rail, с турбокомпресор с променлива геометрия за бърза реакция при ниски обороти в минута. Рециркулацията на охладени отработени газове се използва за по-нататъшно намаляване на емисиите, преминавайки малко количество от отработените газове обратно през двигателя за охлаждане на процеса на горене и намаляване на азотните оксиди в цилиндъра.

Тъй като двигателите от Tier 4-I изискват дизел с изключително ниско съдържание на сяра, чистотата на горивото е ключов фактор за мениджърите на автопарк .

МАК ПАРТС предлага резервни части за двигателите JCB, PERKINS, DEUTZ, CUMMINS и други. Всички резервни части за горивна система Delphi, Bosch, Standine се монтират в почти всеки двигател, които горивни ижектори и горивни инжекторни помпи, които марки МАК ПАРТС предлага.
Почти всички компоненти в строителни машини се произвеждат от различни производители, чрез които МАК ПАРТС има тясно сътрудничество и цените, сроковете на доставки, гаранционни срокове и всичко което е важно за всеки собственик на строителна машина да получи, ние смятаме, че го осигуряваме на 100%, за да няма прелакено време на застой всеки багер, товарач или друга строителна машина, която има необходимост от подмяната на резервна част.

Свържете се с нас или намерете необходимата резервна част за вашия багер JCB в най-големия онлайн портал за резервни части MAQ PARTS.
Compartir en las redes sociales

WhatsApp